top of page
Powercup2021.jpg
powercup-logo.png

Moikka kaikille Powercupiin lähtijöille sekä pelaajien vanhemmille.

Alle olen kerännyt tärkeimpiä poimintoja tulevasta turnauksesta.
Turnaukseen voit tutustua sivuilla www.powercup.fi

 

Aikataulu ja ohjelma:

Turnaus pelataan Kauhavalla 9-12.6.2022
Lähtö Nummelasta tapahtuu keskiviikkona 8.6 klo 13.00 vanhan ABC:n tontilta, saavuthan paikalle hyvissä ajoin (min. 15 min aikaisemmin).

Matka-aika noin 5h + pysähdys matkan aikana.

Paluumatkalle Kauhavalta lähdemme sunnuntaina 12.6 noin klo 13 ja saapuminen Nummelaan noin klo 18.30-19.00


Oman joukkueen pelejä seuraat kätevästi MunLentis App:stä joka ladattavissa sovelluskaupasta, myös pistelasku tapahtuu sovelluksen kautta joten lataa se puhelimeesi ennen turnausta. Sovelluksesta löydät helposti oman joukkueesi aikataulun, pelikentät sekä seuraat sarjataulukkoa.
Pelaamme turnauksessa 3 joukkueen voimin (E-supersarja, D-tsemppisarja ja D-supersarja).

 

Turnausalueella oman joukkueen aikataulut sovitaan valmentajan/valvojan kanssa ja näitä on EHDOTTOMASTI noudatettava ilman poikkeuksia.

Pelien lomassa joukkueilla on myös vapaa-aikaa sekä järjestettyä ohjelmaa.
Ohjelmassa mm. Torstaina avajaistapahtuma, jossa esiintymässä VIIVI.  Perjantaina/Lauantaina luvassa käynti Powerparkissa sekä Kisafestarit jossa mukana somevaikuttajat Rajala, Daniel Ahola, Räpfaija, Anni Marjomaa ja Nuppu Oinas. Nämä TikTokista tutut kasvot heittäityvät powerilaisten mukaan erilaisiin kisoihin.
Lisäksi DJ viihdyttää iltaa musiikilla.

Daniel Ahola juontaa Jaffa Juicy kisafestarit perjantaina ja lauantaina.


Alueella myös Powercuptori missä ohjelmaa sekä kioskeja koko turnauksen ajan.
Tori sijaitsee pelialueiden välittömässä läheisyydessä.

Tyttöjen joukkueella käytössään pelialueella oma teltta/katos, joka toimii tukikohtana pelien välissä, tänne kokoonnutaan aina ennen ja jälkeen oman pelin. 
 

Majoittuminen:

Majoitumme koko turnauksen ajan Alahärmän koulukeskuksessa (Koulukuja 2, 62300 Härmä). Koulukeskus sijaitsee noin 2km päässä tapahtuma-alueesta. Liikumme majoituksen ja alueen välillä jalkaisin. Majoittuminen tapahtuu koululuokissa tytöt ja pojat omissa tiloissaan. Tyttöjen osalta majoituksen valvojana toimii Maija Nousiainen. Lisäksi joukkueen mukana ovat Pekka Kolehmainen sekä Jarno Ihamäki. Pekka ja Jarno eivät majoitu joukkueen mukana samoissa tiloissa.
Kaikkien yhteystiedot alla:

Maija Nousiainen 050 331 3275
Pekka Kolehmainen 0400 440 431
Jarno Ihamäki 0400 475 080

Keräämme pelaajien puhelin numerot majoittautumisen yhteydessä, jotta saamme heidät kiinni tarvittaessa.

Majoitustiloihin pääsee kulkemaan vain kisapassin kanssa. Majoitustiloissa toimii myös majoitusvalvoja koko turnauksen ajan. Lukekaa ja käykää majoitussäännöt pelaajien kanssa läpi ennen turnauksen alkua, säännöt löytyvät osoitteesta www.powercup.fi/info/koulumajoitus/
Pidetään oman joukkueen majoitustila siistinä ja henkilökohtaiset tavarat asianmukaisesti oman makuupaikan lähettyvillä.
Jokaisella koulumajoitukseen saapuvalla on oltava mukanaan oma patja, tyyny, makuupussi/peitto ja petivaatteet. Yhden henkilön makuualusta/patja ei saa olla leveämpi kuin 80 cm.

 

Ruokailu:

Lounas ja päivällinen tarjoillaan turnausalueella, aamu- ja iltapalat majoituskoululla. Joukkueen valmentaja/valvoja ohjeistaa joukkueita paikanpäällä.
Turnausalueella ruokailu tapahtuu ohjatusti erillisen aikataulun mukaan.
Turnausalueella on runsaasti vesipisteitä. Ruokalistan sekä lisätietoa ruokailusta sivuilta www.powercup.fi/info/ruokailu/ Päivien aikana ”herkuttelu”/ välipalat ovat sallittuja, mutta eivät saa olla pääasiallinen energian lähde vaan ruokailuihin jokaisen tulee osallistua.
 

Muuta huomioitavaa:
- Pelit pelataan ulkokentällä ilman säävarausta, joten mukana oltava ulkopeleihin sopivat jalkineet sekä riittävä säänmukainen vaatetus. Jokaisen on tärkeä huolehtia että on riittävästi lämmintä vaatetta mukana, mikäli kelit ovat sateiset/kylmät. Tämä vaikuttaa paljon omaan viihtyvyyteen ja kokemukseen reissusta.

- Mukaan tulee ottaa myös pelipaita sekä musta treenipaita (mikäli sinulla ei ole ko. tuotteita ota mukaasi pelejä varten musta t-paita).
- Ota mukaan myös seuran veryttelytakki.
- Mukaan on hyvä varata myös päähine jolla suojautua auringolta, sillä vietämme koko päivän ulkona.
- Mukaan tarvitset myös juomapullon sekä repun jossa voit kuljettaa tarvittavat vaihtovaatteet sekä säilyttää omat henkilökohtaiset tavarasi päivän aikana.

- Joukkueilla on myös tuomarointi vuoroja, ota mukaasi siis myös OMA pilli. Tuomarointivuorot jaetaan tasapuolisesti joukkueen kesken (valmentajan ohjeen mukaan). Tutustu/kertaa oman sarjasi sääntöihin ennakkoon! Säännöt löytyvät osoitteesta www.powercup.fi/turnaus/saannot/
Tuomari tehtävissä tukenasi on aina joukkueen aikuinen.

- Mukaan tulee ottaa myös omat hygieniavälineet, pyyhe sekä riittävät vaihtovaatteet. Peseytyminen tapahtuu majoituskoulun suihkutiloissa omalla suihkuvuorolla.

- Mikäli otat mukaan oman puhelimen niin nimikoi oma laturisi ( menevät helposti sekaisin).

- Kisapassi on pääsylippusi majoitustiloihin sekä ruokailuihin joten pidä siitä hyvää huolta. Kisapassit jaetaan joukkueittain majoittautumisen yhteydessä.
 

Vierailijoilla on vapaa pääsy tapahtuma-alueelle, vierailijoilla mahdollisuus ostaa vierailija passi jolla mahdollista ruokailla tapahtuma-alueella. Vierailijapassilla ei pääse majoitustiloihin. Kaikki ovat tervetulleita seuraamaan seuramme junnujen pelejä ja viihtymään Powercup tapahtumaan.

 

Joukkueen vapaa-ajalla EI KUKAAN lähde yksin seikkailemaan vaan AINA vähintään kaksi pelaajaa kulkevat yhdessä. Sovituista aikatauluista on pidettävä kiinni ja joukkueen aikuisen tulee olla tietoinen joukkueensa liikkeistä. Joukkueen aikuinen antaa/hylkää luvan liikkumiseen, me olemme vastuussa turnauksen aikana ja me päätämme rajoista ilman poikkeuksia.


Pyritään kannustamaan omalla lepovuorollamme muita seuramme joukkueita oman joukkueen aikataulun niin salliessa.

 

 

OIKEIN MUKAVAA TURNAUSTA
Terveisin
Jarno Ihamäki

bottom of page